.

Uzaktan Öğretim Dersleri İçin (AİİT-I ve TD-I) Güz Dönemi ARASINAV Programı

03.10.2019

1) "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I" ile "Türk Dili I" derslerinin ara sınavları aynı gün yapılacaktır.

2) Her iki ders içinde Uzaktan Öğretim Sisteminde sınavlar saat 09.00'da aktif olacaktır. Aynı gün saat 22.00'da sona erecektir. Öğrenci belirtilen saat aralığında istediği zaman sisteme girerek sınavlarını olabilir. Sınava başladıktan sonra "Sınav Süreleri" başlar. İlgili dersin Öğretim Elemanı sınav süresini ne kadar belirlemişse "öğrenci sınavı başlattıktan sonra" o süre geçince sınav süresi sona erer. Öğretim Elemanının belirlediği süre aralığında tüm sorulara cevap vermek zorundasınız.

3) Sınav günü mazeretinden dolayı sınava giremeyen öğrenci olursa normal derslerse olduğu gibi "Mazereti İçin Dilekçeyle Akademik Birimine" başvurması ve yönetim kurulu uygun görürse öğrenciye "Mazeret Sınavı" yapılması prosedürü uygulanmaktadır. Mazeret Sınavına girecek olan öğrencileri Akademik Birim olarak “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezine” bildirdikten sonra Mazeretli Arasınava katılabilirsiniz.

4) Uzaktan Öğretim Dersleri İçin “Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi” tarafından Mazeretli Arasınav Günü 6 Aralık 2019 Cuma olarak belirlenmiştir. Sınav saati aralığı yine 09.00 – 22.00’dır.

5) Arasınav sırasında sorun yaşarsanız uzak@mehmetakif.edu.tr eposta adresine sorununu yazarak destek alabilir. Arasınava katılmak için “ http://uzak.mehmetakif.edu.tr ” web adresine Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) hesap bilgilerinizle giriş yapmanız gerekmektedir.

6) Arasınav uzaktan (online) olacaktır. Final sınavı ise sınıf ortamında yapılacaktır.

7) Uzaktan (online) yapılan arasınavın not ortalamasına etkisi %20, final sınavının ise %80'dir.

Tüm Akademik Birimlerin Arasınav Programı Ekte Yayınlanmıştır.

Görseller

DUYURULAR/HABERLER

• Uzaktan Öğretim Dersleri İçin (AİİT-I ve TD-I) Güz Dönemi KISA SINAV (QUIZ) Programı | 03.10.2019
  • Uzaktan Öğretim Dersleri İçin (AİİT-I ve TD-I) Güz Dönemi ARASINAV Programı | 03.10.2019